En prima helg

med många fina inslag har kommit till slutet. Igår hade jag äran, tillsammans med 10 andra, att spela revy för några förväntansfulla äldre åskådare. På kvällen bar det till Vasa för att träffa några nyfunna vänner, en kväll med flera fina inslag. För övrigt har det inte alltid varit så att jag har sökt mig till nya grupper av vänner, men på sistone har det blivit så att jag börjat göra det mera och mera, vilket jag mår gott av, har jag märkt.
Idag har jag spenderat hela eftermiddagen ute i det härliga vårvädret tillsammans med min Simba, en sällskaplig Bamse och hans matte/husse. Även en granne gjorde oss lite sällskap när vi hade vårens första kafferep ute efter att vi hade planterat lite blommor. Jag fick mig en givande stund tillsammans med kompisen, diskuterandes allt möjligt som rör sig i livet. Tänk vad en stund med en/flera kompisar kan göra nytta.
I morgon verkar det bli en lugn dag, förhoppningsvis visar sig solen då också så man kan solbada och ladda batterierna inför en arbetsvecka.

Lämna en kommentar