En ”prima” arbetsdag blev spännande på hemvägen..

Några tillfällen jag känt mig stolt under mitt liv som singel(varit singel nu i några år) är då bilen har börjat krångla och jag har skött ärendena själv med bilverkstäder. Medan jag bodde med f.d. och före den tidsperioden i mitt, skuffade jag allt det arbetet åt f.d eller någon annan manlig i min närhet. Men senast igår fick jag nu känna mig stolt, efter att bilstereo fick lite ”fnatt”; det fungerade inte att trycka på någon knapp..det hjälpte inte heller att dra ur nyckeln ur ström-låset..musiken fortsatte ändå i ”hög” volym. Och förstås var ju klockan också efter 4, så de flesta verkstäder hade stängt för dagen. Men, en hade öppet visste jag, så det var bara att ringa dit och förklara problemet, så blev det en tur dit. Det visade sig att stereon hade ”pajat”. Så nu blir det att köra utan musik, jag iddes inte låta dem montera in någon ny stereo eftersom jag väntar på en ny bil. Men, huj vad det kommer att vara tyst i bilen nu..:(

Men gårdagen innebar inte bara negativa och spännande stunder, utan även positiva. Bl.a. fick jag veta att jag skall få utökad arbetstid på Vänstugorna, vilket jag välkomnar i mitt liv. Jag trivs så bra med mina vänner där och att få lite mera ”klirr” i plånboken säger man inte nej till heller, direkt.
Idag är en dag då tyvärr allt(eller åtminstone det mesta) av det jag hade planerat går om intet p.g.a. vädret. Snön vräker ner och väglaget lär vara rätt dåligt. Så dit for ett besök på Hjälpmedelsmässa, trevlig samvaro tillsammans med andra i en Kvinnogrupp m.m. Men, det kommer nya dagar och nya tag.

Lämna en kommentar