En kväll i vandrings tecken

Ikväll har jag varit och lyssnat på Tom Sörhannus (Framstegen ) då han besökte Korsnäs UF och berättade om sin ena vandring inom Europa. Det var intressant att lyssna på hans äventyr och se bilder från olika ställen som han besökte(bl.a Danmark och Tyskland).

En del barndomsminnen dök upp i huvudet då han visade foton på kor (ni som inte läst det förut i min blogg, så jag är uppvuxen på bondgård med bl.a kor) och på tältet där han övernattade många av nätterna under hans vandring. Under min barndomstid hann jag sova i tält flera gånger. Jag minns att det var lite läskigt, men det gick nog bra.Under kvällens lopp började min tankar snurra..tänk om även jag skulle ta mig ut längs Europas vägar rullandes i rullstol? Det skulle innebära många fina reseminnen, flera nya vänner men säkert också en hel del utmaningar. Men det mesta är möjligt att genomföra, bara viljan finns. Så varför inte en sådan vandring också? Men det får nog bli en senare planering i mitt liv, i så fall.


Lämna en kommentar