En kall, sista extra söndag på ett tag

Blev en lite längre sovmorgon idag efter att klockan rusade iväg igår, så det blev rätt sent innan jag somnade. Lade bl.a. in en beställning av rea-produkter från Avon Cosmetics. Och, nej, jag tittade INTE på ishockey som många andra gjorde. Man behövde bara vara inloggade på Facebook för att vara uppdaterad över läget 😉 Men är glad att ”smålejonen” lyckades knipa guldet, det är dom värda!
Idag blir det en innedag eftersom kvicksilvret rör sig kring -20 sträcket. Simba har redan försökt några gånger att ta sig ut genom dörren, men vänt så fort jag öppnat den.
Jag ska försöka göra något åt ”att göra listan” som jag har, d.v.s. det blir lite jobb, lite läsande. Kort sagt, lite allt möjligt. Om det nu lyckas då man har en som vill värma sig i famnen, återstår att se 😉
Önskar alla en fin dag. Var rädd om dig, dina djur och dina fordon i kölden!

Lämna en kommentar