En helg innehållandes bl.a skolningsdag i huvudstaden

Så var den här helgen slut. Det har varit en smått tung helg på flera sätt. Av en och annan anledning har jag bl.a. varit i närheten av flera utryckningsbilar 2/3 av helgens dagar, vilket känns lite skrämmande på sätt och vis.

Helgens höjdpunkt var i alla fall gårdagens tripp till huvudstaden, där företaget som jag säljer åt, ordnade skolning. Det var trevligt att träffa en bråkdel av kollegorna och samtidigt ta del av nytt info samtidigt som vi åt/drack gott. För att nämna något av det goda som det bjöds på, så åt vi lunch på  nepalesisk restaurang; en ”maffig” lunch kan man lugnt säga.

Tyvärr gick inte resan helt smärtfritt men denna gång så skötte VR det bra, trots trubbel som uppkom. De kontaktade nämligen mig på förhand och berättade om problemen som uppstått, d.v.s att inva-wc inte fungerade i tåget och att liften vid ena sidan av tåget inte heller fungerade. P.g.a detta så blev det taxi från Seinäjoki, vilket VR lovade betala. Ett annat alternativ var att någon skulle behövt lyfta mig ur tåget i Vasa, vilket inte verkade vara något bra alternativ. Så, då vi kom till Seinäjoki var vår egen chaufför hemifrån, och väntade på oss vid rälsen och hjälpte mig av liften. (Jo, den fungerade på den sidan, men det känns smått spännande att köra av den, så det är tryggt att någon håller i rullstolen.)

Idag fortsatte helgen i Avon´s tecken, då vi samlades en bråkdel av mitt team för att gå igenom kommande jobb, förbereda oss för kundmöten och för att gå igenom lite av det vi fått ta del av igår. Efter vårt lilla möte, så åt vi middag och drack kaffe tillsammans.

Summa sumarum, en helt ok helg är förbi trots en del tråkigheter och jag är riktigt glad över det fina tillmötesgåendet vi fick av VR!

Lämna en kommentar