En ”allt möjlig på agendan” dag

Idag var det dags att ta ett nytt, obekant, steg i mitt liv då jag sade upp mig från min ”praktikplats” vid en förening där jag har varit nu i några år. Det känns smått spännande att se hur hösten kommer att se ut utan att jag ska styra in ”Chokladpralinen” mot samma mål flera gånger i månaden, såsom jag är van att göra nu. Men säkert ska det gå bra, jag har en del planer smidda redan vad jag ska göra de timmar som nu blir lediga.

Annat som jag hunnit med idag är att stöda en av kommunens flyktingar i hen´s läxläsning. Det är både roligt och givande stunder vi får tillsammans. Vi lär av varann saker och ting.

Jag har även hunnit med lite ”erfarenhets-diskussioner” med personer i min närhet, hur viktigt det kan vara att t.ex en person med funktionsnedsättning får berätta sin historia, ur sin egen synvinkel. På så vis undviker man många gånger missförstånd.

Kort och gott så har det varit en dag med både upplyftande och mindre upplyftande inslag. Nu tror jag att jag så småningom sätter hjärnan på viloläge och inväntar morgondagens program, vad nu det blir då sedan.

Lämna en kommentar