Dagarna 2

Igen har dagarna gått alltför fort..:O Men, det är huvudsaken att jag haft trevliga och bra dagar 🙂 Gårdagen gick åt att vara både sällskaps- och kaffe-”tant” på flera ställen. Och för att dra nytta med nöje, så blev det också en hel del träning eftersom att snön har blivit en aning lösare under mina ”fötter”, så det var lite tyngre att köra rullstolen. Senare på kvällen hade jag också möte med mina ”medarbetare” där vi gick igenom aktuella saker, så att de skall veta vad som är på gång. Det är inte längesen vi började med våra kontinuerliga möten tillsammans med mina personliga hjälpare, men resultatet har visat sig vara positivt; det gör att samarbetet löper bättre, vilket jag tror även de tycker. Men, det är ju så..man ska vara efterklok ibland, och bättre sent än aldrig att vi började hålla mötena.
Dagens agenda började också i träningens tecken då det var dags för ett besök i en simhall. Där märkte jag rätt snart att kroppen var inte van vid att vistas i vattnet efter att det varit uppehåll en tid. Men, efter lite behandling av min duktiga fysioterapeut, kändes det bättre igen. Väl hemma började jag städa lite medans jag väntade på att en familjemedlem skulle dyka upp. Bl.a. började jag städa ur en låda som jag inte kommer ha någon nytta av längre eftersom jag börjat med mitt ”inredningsprojekt” i lägenheten.
Innan jag slutar bloggandet för ikväll så kommer jag att lägga ut ännu några artiklar(här ovanför det här inlägget ser ni artikel om min studiekompis Alexandra) En av de andra artiklarna handlar om en bekant från Sverige, Aron, som bestigit Kilimanjaro. Det som är så speciellt med Aron är att han är rullstolsburen med äventyrslust i sig 🙂 Den 3e artikeln för idag är en liten ordlista över vad t.ex. funktionshinder är. En mycket bra artikel som jag rekommenderar varmt!

Lämna en kommentar