Bra att vara flexibel

Åter en dag har gått då jag konstaterat att det är bra att vara flexibel och kunna ändra sina planer. Idag var det det nyckfulla vädret som ställde till det. Kylskåpet gapade ”tomt”, både jag och mina fröknar var utan mjölk, så jag skulle absolut behöva till affären. Och samtidigt skulle jag besöka banken också, tänkte jag. Men, som sagt, vädret ville spela mig ett spratt. Så efter att jag varit till stallet, blev det att åka hem efter egen bil för att åka iväg igen och utföra mina butiksärenden. Banken hade dock hunnit stänga, så det får bli tills imorgon. Men istället fick jag hem ett paket från företaget jag säljer produkter åt, så nu har jag lite mera marknads-material att tillgå.

Dagens ridlektion gick bra. Vi var ut i lite svårare terräng än vad vi brukar, vilket var trevligt eftersom jag gillar lite utmaningar även då jag tränar. Jag hade också med mig lite ”godis” åt hästen, vilket han åt med god aptit efter ett lyckat arbetspass. Han fick oss även att dra på smilbanden då han tyckte att jag skulle se bättre ut med lite smulor i famnen 😉

Lämna en kommentar