Ännu en dag med lite tid i solen

Oj så trevligt det är då solen fortsätter att visa sig om dagarna, detta trots att kölden håller i sig.

Dagen har bestått av både jobb x 2 (försäljnings- och jobb med Träffpunkterna), träning och fritid. Jag tog mig bl.a tid att gå till några kompisar då jag fick höra att de skulle grilla i det fina vädret, vilket jag inte ångrar. Man brukar säga att det är bra att ta paus i jobbet för att tanka lite sol, och det håller jag med om. Det är också ett bra sätt att koppla bort annan tankeverksamhet.Väl hemma har jag planerat de kommande dagarna med jobb och annat göromål som komma skall samt kurerat mig med varm dryck eftersom kölden satt i lite ännu en stund efter att jag kommit hem. Usch, stackars alla medmänniskor och djur som måste vara ute i den här kalla årstiden.

Lämna en kommentar