3 dagar sedan sist..

jag skrev, och det har varit lite allt möjligt på agendan. Veckan började med lite annorlunda inslag i mitt liv då jag och min katt, som också slintade sig med, var med i radio på måndag förmiddag tillsammans med andra förenings-vänner. Alltid nervöst då man skall vara med i radio, men det känns lättare då man är flera med i sändningen 🙂
Igår var jag ut på vägarna mest hela dagen, först till Närpes en sväng på veckans massage-timme, efteråt hem en sväng för att så småningom åka till jobbet i Malax. Emedan jag var hem hann jag också med lite försäljningsarbete.
Idag har det varit arbetsdag igen, med kontorsgöromål på agendan, vilket inte är så lätt alla gånger då tekniken inte vill fungera. Men med gemensamma krafter fick vi det att fungera och en del jobb blev gjort. Efter arbetsdagen blev det en tur till Vasa för att fixa till rullstolen lite, eftersom bromsen inte har velat riktigt fungera på sistone. Resultatet hos den trevliga och serviceinriktade montören blev nya bromsar på ”Hulken”, som jag kallar min rullstol. Så nu är det att ”tuta och köra” igen 🙂
Ikväll har jag inte gjort mycket, har ”bara” funderat lite över mitt försäljningsjobb som jag gör med Avon Cosmetics produkter, ett brett sortiment med bl.a. hudvård, smink, assecoarer, gåvoartiklar m.m. m.m. Besök gärna min webshop på adressen https://my.avon.fi/kauppa/stinas-shop så ser ni en del av utbudet. Ta kontakt om ni vill ha mera information om företaget och dess produkter eller om ni vill ha en katalog av mig.
Här nedan ser ni 2 bilder av några av produkterna. Den första bilden föreställer nykomlingar i sortimentet och den andra bilden visar en populär serie, Planet Spa, med bl.a. bodylotion och ansiktsmask. De senare produkterna fick jag efter att ha samlat ihop lite poäng tack vare min försäljning.


Lämna en kommentar