Varför kan man inte få göra minsta lilla fel, utan att någon ”pikar”?

Ja, det där har jag tampats med i flera år, vilket förstås inte gjort att mitt självförtroende blivit direkt bättre. Varför måste man alltid vara perfekt och göra allt felfritt i en del människors ögon?

P.g.a folk som ”pikar” så blir det lätt att man ger upp, man ids inte bry sig mera med att göra något för någon annan, eller hjälpa till någonstans. För man vet ändå att det kommer att hittas fel i det man gör. Att folk inte kan tänka att det var bara misstag eller kommunikationsmissar, som gjorde att det blev fel.

Snart är det helg, en helg innehållandes en del jobb där jag kommer att göra så gott jag kan, såsom jag alltid gör. Helgen kommer också att innehålla en del socialt liv utanför jobbet, jag kommer nämligen att få nattgäst hos mig hela helgen, vilket jag ser framemot. Blir bara intressant att se hur mina fyrbenta fröknar reagerar då vi är en till huset i flera dagar 🙂


Lämna en kommentar