Helgens program

har innehållit en lite resa ner till Helsingfors. Tidigt lördag morgon åkte jag tillsammans med min personliga hjälpare ner. Dagens program innehöll ett möte med arbetsgruppen som jobbar med frågor som berör personer med ryggmärgsbråck och/eller Hydrocephali. Har varit med i gruppen nu några år och fortsätter säkert en tid ännu 🙂 Jag tycker det är viktigt att vara med och påverka saker om man kan. Mitt intresse för politiken vaknade då jag för första gången medverkade i ett nordiskt seminarium som behandlade just frågor inom ”funktionshinders-området”. Den gången var platsen för mötet på Island. Sedan dess har det blivit att besöka alla nordiska länder + en del platser i Finland.
Vädret var inte kanske på den bättre sidan, men det regnade i alla fall inte medan vi var där. Vi hann inte så mycket att se runt oss, men efter mötet hann vi alla fall njuta av lite god mat vid en av stadens Amarillo restauranger. En av mina favorit restaurang-kedjor 🙂 Hade också inplanerat att åka för att se en dansuppvisning, men tyvärr visade det sig att tidtabellen var för stram, så det programmet får bli till en annan gång.
På fredagen hann jag annars också, förutom att jobba, ha en händig elektriker på besök. Så nu är mina efterlängtade fönsterlampor i bruk 🙂
Nu väntar en ny vecka, med flera programpunkter. Önskar alla läsare en fin, kommande vecka!

Lämna en kommentar