Tiden rusar iväg..

Tänker alla dagar att NU ska jag skriva inlägg här på bloggen..men nä ä..av någon anledning så är det natt mitt i allt, så dit for den dagen..
Nåja, kanske en ”vacker dag” blir det att jag skriver varje dag. De här dagarna har jag kämpat en del i snölandskapet som har uppenbarat sig utanför fönstret(det tycks komma mer och mer av det vita för varje dag som går). Igår var jag t.ex. på revyövning när snön dalade ner ordentligt. Det var så pass så jag t.o.m. funderade på att övernatta hos mor, istället för att åka hem efter övningen. Men, då vi hade klart för kvällen, hade snön upphört, så jag tänkte att ”äh, jag provar mina körkunskaper och kör hem i alla fall”, och det gick bra. För det är ju så, om man inte utsätter sig för prövningar, så lär man sig aldrig heller, eller hur?
Idag är det fredag då och en helg på kommande. Vart försvinner veckorna? :O Men kanske lika bra att dagarna går fort, sist och slutligen.
Helgen ser ut att gå i lite allt möjligt-tecken; födelsedagskalas, lite jobb men också lite läxor och annat nödvändigt. Bl.a. blir det att skriva några skrivelser till olika myndigheter.
Med dessa, dagens tankar, önskar jag alla en fin helg!

1 reaktion på ”Tiden rusar iväg..”

  1. Har samma problem när det gäller att skriva i bloggen (som jag inte längre har pga samma anledning), antingen kom jag ihåg att jag skulle skriva men fick inte tiden eller så hade jag tiden och glömde bort att skriva – lite moment 22.. Blev smått stressig känsla till slut så jag tog bort bloggen..
    Hoppas du hittar en lösning och om inte så är det kul att läsa när du har tid att skriva 🙂
    Kram Mona

Lämna en kommentar