Oktober erbjudande på samtalsstöd

Som du kanske har sett om du har varit in på min MaskrosStina FB sida eller på min hemsida www.maskrosstina.fi så erbjuder jag samtalsstöd åt personer med funktionsnedsättning och personer i arbetsför ålder(18-60 åringar), som känner sig ensamma.

I.o.m att mitt företag MaskrosStina nu snart i dagarna fyller ett år, så har jag ett erbjudande; Du får nämligen 3 gånger gratis samtalsstöd, och efter det så kostar det 15 euro/timme. Vi träffas online i t.ex. Zoom programmet eller vilket vi nu kommer överens om.

Så, lämna inte ensam i höstmörkret som kanske känns ännu mera påtaglig nu p.g.a Coroan situationen som råder i samhället. Utan ta kontakt, du behöver inte vara ensam! För mera information, gå in på min hemsida.

Höstkram från Stina

Lämna en kommentar