Kampanjstart, riksdagsval

Jag har många bekanta som ställer upp i kommande riksdagsval, och alla av dem har sina fina funderingar. Tänk om alla kunde få sig en plats i riksdagen, men det är ju omöjligt.

En som jag har valt att stöda i hennes kampanj genom att hjälpa till så är Rebecca Åkers från Korsholm. För jag vet att hon har många åsikter som går ”stick i stäv” med mina egna åsikter. Hon har även ett syskon som har funktionshinder, vilket gör att hon är insatt i dessa frågor.

Häromsistens hade hon kampanjstart på ett café i centrum av Vasa. På en kort stund fick jag lära känna henne bättre, lyssna på bra musik och äta god tårta.Om ni vill lära känna Rebecca som riksdagskandidat, gå in och kika på hennes hemsida: Rebecca


Imorgon planerar jag att skriva lite mera angående ”riksdagsvals funderingar” som jag har, välkommen att gå in på bloggen då igen och se vilka funderingar det är.

Som ”slutkläm” på dagens inlägg vill jag önska alla mina bekanta och andra som ställer upp i riksdagsvalet med bra ”funderingar”, lycka till. Hoppas ni, om inte i riksdagen så på annat sätt, får fortsätta med att jobba med era frågor för ett bättre Finland ?


Lämna en kommentar